Navigacija
Viber X logo

Besplatna trka za studente Univerziteta u Banjoj Luci

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Organizatori „Vivia Run&More Weekend“ festivala u saradnji sa Fakultetom fizičkog vaspitanja i sporta Univerziteta u Banjoj Luci, pozivaju sve studente Univerziteta u Banjoj Luci da se prijave na timsku trku 5k Team Run G-Drive i ostvare učešće na banjalučkom trkačkom festivalu koji se od 19. do 21. aprila 2019. godine održava na tvrđavi Kastel.

Organizatori su za ovu trku studentima Univerziteta u Banjoj Luci, obezbijedili besplatan Basic trkački paket, a samim tim ostvaruju i pravo na besplatno učešće u ovoj trci.

Timska 5K Team Run održava se 20. aprila u 09.00 časova na Trgu Krajine, a trči se do cilja koji se nalazi u tvrđavi Kastel. 

Ovo je idealna dionica za kolege sa predavanja, koji ovom prilikom mogu da trče zajedno, odlično se zabave i provedu nezaboravan dan na najvećem trkačkom festivalu u regionu. 

U trci 5k Team Run G-Drive učestvuju timovi formirani od tri do pet takmičara, koji mogu da budu muški, ženski i mješoviti.

Studenti mogu da učestvuju i u humanitarnoj trci Color Fun Run, a kotizacija za ovu trku iznosi 10KM.  Učešćem u ovoj trci donirate novac Udruženju paraplegičara, oboljelih od dječije paralize i ostalih tjelesnih invalida regije Banja Luka, Centru za podršku porodicama djece i osoba sa poteškoćama „Dajte nam šansu – Zvjezdice“ i Udruženju za pomoć osobama sa autizmom “Djeca svjetlosti” Banja Luka. Color Fun Run održava se  19. aprila 2019. u 19.00 časova na Kastelu.
 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/8780/maraton2.jpg