Navigacija
Viber X logo

ERAZMUS+ informativni dan

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

ERAZMUS+ informativni dan, biće održan 28. novembra 2019. godine od 10.30 do 16.00 časova na Fakultetu političkih nauka Univerziteta u Banjoj Luci.

Događaj organizuje ERAZMUS+ kancelarija u BiH, u saradnji sa Delegacijom Evropske unije u BiH i Univerzitetom u Banjoj Luci.

Glavni cilj događaja je promocija mogućnosti u okviru programa ERAZMUS+, s posebnim naglaskom na predstavljanje novog poziva za podnošenje prijedloga projekata u području visokog obrazovanja, uključujući: projekte jačanje kapaciteta u visokom obrazovanju, međunarodnu kreditnu mobilnost, zajedničke magistarske studije, Žan Mone aktivnosti i druge relevantne mogućnosti u oblasti visokog obrazovanja.

Događaj je osmišljen kako bi predstavio ključne dijelove ERAZMUS+ programa raznim korisnicima u oblasti visokog obrazovanja, uključujući visokoškolske ustanove, studente, nadležna ministarstva i druge aktere. Tokom jednodnevnog događaja, očekuje se doprinos različitih aktera kako bi se potaknula rasprava te podstakao razvoj projektnih prijedloga.

Događaj bi trebao povećati svijest o programu ERAZMUS+ i ojačati saradnju i veze između visokoškolskih ustanova i drugih relevantnih korisnika u BiH.

Prijave su moguće do 25. novembra 2019. godine, na adresu eletronske pošte mahira.zonic@erasmusbih.com.

Program ERAZMUS+ informativnog dana nalazi se ovdje.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/9514/erazmus_.png