Navigacija
Viber X logo

Održan sastanak povodom studentskih izbora

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Sastanak sa predstavnicima organizacionih jedinica Univerziteta u Banjoj Luci (UNIBL) povodom izbora za članove Studentskog parlamenta i nastavno-naučnih/umjetničkih vijeća iz reda studenata, održan je 10. decembra 2019. godine u prostorijama Rektorata.

Kako je navedeno tokom sastanka koji je vodio prorektor za naučno-istraživački rad i razvoj UNIBL prof. dr Goran Latinović, u svojstvu predsjednika Centralne izborne komisije, prodekani za nastavu svih organizacionih jedinica Univerziteta u Banjoj Luci dužni su dostaviti listu prijavljenih kandidata i spisak studenata koji mogu glasati na studentskim izborima, a zatim preuzeti materijal za studentske izbore. 

Po zatvaranju biračkih mjesta, oni će prebrojati glasačke listiće, popuniti zapisnik i dostaviti ih Centralnoj izbornoj komisiji na dalje postupanje. 

Studentski izbori na svim organizacionim jedinicima Univerziteta biće održani 17. decembra 2019. godine.

Osim predstavnika organizacionih jedinica, sastanku su prisustvovali  Jovana Cvijić, sekretar Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta Univerziteta u Banjoj Luci, viši stručnii saradnik za nastavu i studentska pitanja Mirjana Predić i stručni saradnik za matičnu evidenciju radnika Miloš Rokvić, koji su zaduženi za praktični dio priprema i sprovođenja studentskih izbora.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/9585/IMG_20191210_100411.jpg