Navigacija
Viber X logo

Tri studentkinje Fakulteta bezbjednosnih nauka rukometne reprezentativke BiH

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Tri studentkinje Fakulteta bezbjednosnih nauka Univerziteta u Banjoj Luci našle su se u prvoj postavi ženske juniorske rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, koja će od 24. do 29. marta 2020. godine nastupiti na kvalifikacionom turniru za Svjetsko prvenstvo 2021. godine.

Turnir se održava u Kolumbiji, a prvakinje Evrope snage će odmjeriti sa reprezentacijama Kolumbije, Meksika, Nove Kaledonije, Uzbekistana i Senegala.

Tim povodom rukovodstvo Fakulteta bezbjednosnih nauka i Studentske organizacije upriličili su prijem za studentkinje Jovanu Novaković, Helenu Ćurić i Isidoru Kršić koje se pripremaju za putovanje u Kolumbiju.

,,Zadovoljstvo nam je i čast kada su pored predanog rada u ispunjavanju nastavnih obaveza naši studenti uspješni i u raznim vannastavnim aktivnostima i sportskim disciplinama’’, navodi se u saopštenju objavljenom na internet stranici fakulteta.

Kako je navedeno, rukovodstvo Fakulteta bezbjednosnih nauka će nastaviti da pruža podršku svima koji u najboljem svijetlu predstavljaju ovaj fakultet i Univerzitet u Banjoj Luci.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/9887/Fotka1.png
  • /uploads/attachment/vest/9887/fotka2.png