Navigacija
Viber X logo

Ljekar kineske medicine Filip Manja održao predavanje na daljinu

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

U organizaciji Konfucijevog instituta Univerziteta u Banjoj Luci, 15. aprila 2020. godine održano je predavanje na daljinu  ljekara kineske medicine Filipa Manje na temu „Jačanje imuniteta kineskom tradicionalnom medicinom“.

U svom jednočasovnom predavanju Manja je govorio o tome kako nam kineska tradicionalna medicina, zahvaljujući svojoj više hiljada godina dugoj tradiciji, može pomoći da ojačamo imunitet i uspješno se odbranimo od različitih virusa. 

Napomenuo je da je tokom svoje duge istorije tradicionalna kineska medicina prolazila kroz stotine epidemija i da je stvoreno bogato iskustvo u prevenciji patogena, uključujući metode ishrane, dodataka ishrani, vježbanja, masaža i uopšte njegovanja života i stvaranja životnih navika koji nam mogu pomoći u jačanju imuniteta i pokazati kako da spriječimo nastanak bolesti.

Ovo je prvo u nizu onlajn predavanja koje Konfucijev institut organizuje svojim sugrađanima u vremenu kada se preporučuje da isti ostanu u svojim kućama uslijed pandemije virusa korona.
Predavanje možete da pogledate ovdje.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/9970/%D1%84%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D0%BF_%D0%BC%D0%B0%D1%9A%D0%B0.jpg