Navigacija
Viber X logo

Onlajn predavanje ljekara kineske medicine Filipa Manje

Opšte

Ljekar kineske medicine Filip Manja, održaće 15. aprila 2020. godine u 13.00 časova onlajn predavanje na temu ''Jačanje imuniteta kineskom tradicionalnom medicinom“.

Jednočasovno predavanje u oreganizaciji Konfucijevog insituta Univerziteta u Banjoj Luci, održađe se preko platforme Hangouts Meet, a učesnici će imati mogućnost da postavljaju pitanja. Svi zainteresovani za ovo predavanje treba da se prjave putem adrerse elektronske pošte konfucijev.institut@unibl.org.

Kineska tradicionalna medicina je tokom duge istorije prolazila kroz stotine epidemija. Stvoreno je bogato iskustvo u prevenciji protiv patogena, uključujući ishranu, životne navike, vježbe, suplementaciju i slično .O svemu ovom će govoriti Filip Manja u svom predavanju i daće praktične savjete kako da se odbranimo od virusa.

Filip Manja je ljekar kineske medicine. Diplomirao je kineski jezik i književnost na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu i već se za vrijeme studija zainteresovao za tradicionalnu kinesku medicinu. Nakon toga je u Kini diplomirao na osnovnim studijama kineske medicine. Obučavao se na polju akupunkture, fitoterapije, tuina masaže kod velikih učitelja poput majstora Duan Zhilianga i Andrew Nugent-Heada i u kineskim bolnicama, prateći rad desetine ljekara kineske medicine.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/9956/filip-manja.jpg