Navigacija
Viber X logo

Studenti učestvovali u virtuelnoj razmjeni 

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Studenti Katedre za anglistiku Filološkog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci (UNIBL) 22. aprila 2020. godine, zajedno sa kolegama sa  Univerziteta u Ostinu iz Teksasa i sa Univerziteta u Sarajevu, učestvovali su u virtuelnoj razmjeni u sklopu programa „Global Classroom”.

Studenti Filološkog fakulteta UNIBL Vanja Vekić, Vid Kecman, Tijana Majkić, Jovana Latinčić, Anja Ševo i Jelena Stefanovska imali su priliku da razmijene iskustva o upotrebi primjenjene drame i položaju umjetnosti u nastavi na ovim univerzitetima i usmeno predstave svoje radove. 

U sesijama je učestvovala i autorka knjige „Pedagogija primijenjene drame”, Kejti Doson, koja je ujedno i pokretač ovog projekta. Ova razmjena je samo početak buduće saradnje između ova tri univerziteta.

Studenti Filološkog fakulteta u ovoj razmjeni su učestvovali pod  rukovodstvom višeg asistenta Milice Jošić - Milinović, ma dok su kolege iz Sarajeva svoje učešće uzeli pod rukovodstvom višeg asistenta Alme Žero, ma. Studenti iz Teksasa su radili pod vođstvom prof. Lare Doset.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/9982/DBP.png