Navigacija
Viber X logo

Predstavnici UNIBL na Rektorskoj konferenciji partnera iz Njemačke

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Prorektor za međunarodnu i međuuniverzitetsku saradnju Univerziteta u Banjoj Luci prof. dr Biljana Antunović i prodekan za naučno-istraživački rad i međunarodnu saradnju Poljoprivrednog fakulteta prof. dr Željko Vaško, 27. novembra 2020. godine, učestvovali su na Rektorskoj konferenciji u organizaciji Univerziteta primijenjenih nauka Vajenštefan iz Trizdorfa.

Riječ je  o događaju koji se organizuje jednom godišnje za partnere ovog njemačkog univerziteta.

O stanju vezanom za trenutnu epidemiološku situaciju govorila je prorektor za međunarodnu i međuuniverzitetsku saradnju prof. dr Biljana Antunović.

Učešće u diskusiji je uzeo i prodekan Vaško jer su Poljoprivredni fakultet Univerziteta u Banjoj Luci i Univerzitet primijenjenih nauka Vajenštefan iz Trizdorfa dugogodišnji partneri. Podsjetimo, plod saradnje ovog univerziteta i našeg Poljoprivrednog fakulteta između ostalog jeste i studijski program Agrarni menadžment.

Tokom događaja organizovanog elektronskim putem, bilo je riječi i o budućoj saradnji, a posebno o studijskim programima prvog i drugog ciklusa studija koje će ovaj univerzitet učiniti dostupnim i svojim partnerima.

Takođe, razgovarano je i o reakreditaciji studijskih programa.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/10662/HSWT-Logo.png