Navigacija
Viber X logo

Sastanak rektora Gajanina i rektora Kukića

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Rektor Univerziteta u Banjoj Luci prof. dr Radoslav Gajanin i rektor Univerziteta u Zenici prof. dr Damir Kukić, razgovarali su 24. februara 2021. godine o saradnji između ove dvije visokoškolske ustanove. 

Tokom sastanka u Rektoratu Univerziteta u Banjoj Luci, konstatovano je da dva univerziteta imaju dobru saradnju, a bilo je riječi budućoj saradnji koja bi se odnosila na zajedničko učešće na projektima, te razmjeni nastavnika i saradnika između dva univerziteta. 

Takođe, razgovarano je i o saradnji između dva medicinska fakulteta, a delegacija iz Zenice je upoznata o načinu angažmana nastavnika u dopunskom radu na Univerzitetu koji su angažovani sa punim radnim vremenom u nastavnim bazama Univerziteta. To su uglavnom nastavnici i saradnici zaposleni u zdravstvenim ustanovama Republike Srpske. Posjetu Univerzitetu u Banjoj Luci gosti iz Zenice su iskoristili i da posjete Specijalistički centar „Dentalna klinika“.

U delegaciji Univerziteta u Zenici bio je i dekan Medicinskog fakulteta prof. dr Harun Hodžić, dok su u delegaciji UNIBL bili prorektor za ljudske i materijalne resurse prof. dr Dalibor Kesić, te dekan Medicinskog fakulteta prof. dr Ranko Škrbić.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/10893/rektori_gajanin_i_kukic.jpg
  • /uploads/attachment/vest/10893/sastanak.jpg