Navigacija
Viber X logo

Nastava na daljinu do 5. aprila

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Republički štab za vanredne situacije na 76. sjednici održanoj 26. marta 2021. godine u Banjoj Luci, donio je Zaključak o sprovođenju mjera za reagovanje na pojavu bolesti izazvane novim virusom korona (COVID-19) u Republici Srpskoj, u kojem se između ostalog navodi da se nastava na univerzitetima do 5. aprila 2021. godine organizuje na daljinu.

,,U periodu od 29. marta do 5. aprila 2021. godine obustavlja se vaspitno-obrazovani rad u prostorijama osnovnih i srednjih škola, univerziteta i ustanova za obrazovanje odraslih na teritoriji Republike Srpske uz obavezno organizovanje nastave na daljinu korišćenjem sredstava elektronske komunikacije'', navodi se u Zaključku o sprovođenju mjera za reagovanje na pojavu bolesti izazvane novim virusom korona (COVID-19) u Republici Srpskoj.

Shodno tome, sve članice Univerziteta u Banjoj Luci dužne su da nastavu izvode na daljinu.

Kada je riječ o administrativnom osoblju, potrebno je organizovati nesmetan proces rada i to u smjenama, a što podrazumijeva naizmjeničan rad polovine radnika od kuće, a druga polovina radnika da radi iz prostorija fakulteta/Akademije.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/10980/online_nastava_ilustracija.jpg