Navigacija
Viber X logo

Konkurs za izbor programa i projekata studentskih organizacija

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Ministarstvo za naučnotehnološki razvoj i visoko obrazovanje Republike Srpske raspisalo je Konkurs za izbor programa i projekata studentskih organizacija visokoškolskih ustanova u Republici Srpskoj za 2023. godinu.

Ovim konkursom biće, između ostalog, podržano studentsko organizovanje, međunarodna saradnja, organizacija međunarodnih studentskih skupova i susreta, uključivanje u međunarodne studentske asocijacije, stručni programi, tribine i predavanja, naučno-stručni radovi, projekti i elaborati od interesa za sistem visokoškolskog obrazovanja.

Pored toga, u okviru ovog javnog konkursa podršku će dobiti i studentske sportske i kulturne aktivnosti i edukacija, studentski mediji i ostali projekti koji doprinose unapređenju studentskog rada i organizovanja, studentskog standarda, zastupanju interesa i prava studenata.

Na konkurs, čiji je budžet 200.000 KM, a koji je otvoren 30 dana, mogu se prijaviti studentska predstavnička tijela, studentske organizacije i asocijacije studentskih organizacija.

 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/13789/studenti_unibl.jpg