Navigacija
Viber X logo

Poziv za učešće na treningu ,,Finansijsko upravljanje istraživačkim i inovacijskim projektima EUˮ 

Nauka i razvojUniverzitet u Banjoj LuciOpšte

Otvoren je poziv za prijavu za učešće na treningu na temu ,,Finansijsko upravljanje istraživačkim i inovacijskim projektima Evropske unijeˮ, koji će biti održan 27 . i 28. februara 2024. godine u Beogradu.

Događaj organizuje Srpska asocijacija menadžera i administratora razvojno-istraživačkih projekata (SARMA) u okviru projekta V4+WB Network of Research Managers and Administrators (RMAs) PLUS.

Cilj treninga je unapređenje vještina menadžera i administratora istraživanja odgovornih za upravljanje budžetom i finansijskim aspektima istraživačkih i inovacijskih projekata finansiranih iz fondova Evropske unije.

Rok za prijavu za učešće je 19. januar 2024. godine, a više informacija o treningu i prijavi dostupno je ovdje.

Kroz ovaj projekat, u kojem Centar za razvoj i podršku istraživanju Univerziteta u Banjoj Luci učestvuje kao partnerska institucija, predviđen je niz događaja i edukativnih sesija posvećenih različitim aspektima učešća u „Horizont Evropaˮ programu, koji će biti dostupni zaposlenima na našoj visokoškolskoj ustanovi. Ovaj projekat konzorcijuma predvođenog organizacijom HETFA iz Budimpešte finansira Međunarodni višegradski fond.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/13856/RMA_NETWORK.jpg