Navigacija
Viber X logo

Podrška u pripremi projekata za program Horizont Evropa

Nauka i razvojOpšte

U okviru međunarodnog projekta „Odgovori kroz politike – Implementacija i podrška u izradi politika iz oblasti nauke i inovacija na Zapadnom Balkanu - POLICY ANSWERS”  otvorena je mogućnost za podršku timovima sa Univerziteta u Banjoj Luci koji su u procesu pripreme projektne aplikacije za neki od otvorenih poziva programa Horizont Evropa tokom 2024. godine.

Podrška je dostupna za različite faze pripreme projekta, i to u vidu finansiranja ekspertskih usluga neophodnih za izradu kvalitetne aplikacije. 

Ukoliko ste zaposleni na Univerzitetu u Banjoj Luci, a pripremate projektnu aplikaciju za neki od poziva programa Horizont Evropa tokom 2024. godine, pozivamo vas da se prijavite na ovaj poziv tako što ćete popuniti sljedeći formular.

Nakon popunjavanja formulara bićete kontaktirani od strane projektnog tima i informisani o detaljima i načinu osiguravanja ekspertske podrške.

Podrška je dostupna tokom kalendarske 2024. godine.

Filozofski fakultet Univerziteta u Banjoj Luci jedan je od partnera na projektu POLICY ANSWERS finansiranom sredstvima iz programa Horizont Evropa.

Više informacija o projektu POLICY ANSWERS:

 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/13951/POLICY_ANSWERS.jpg