Navigacija
Viber X logo

Poziv za učešće na PAF-u

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Otvoren je poziv za učešće na trećem Pozorišnom akademskom festivalu (PAF) 2024.

Ovaj festival osmišljen je sa idejom da na jednom mjestu okupi studente dramskih i srodnih umjetnosti akademija i fakulteta iz regiona, sa ciljem da im pruži priliku za razmjenu znanja, iskustava i vještina, kao i za stvaranje novih umjetničkih vrijednosti, te da promoviše njihov rad.

U okviru glavnog programa festival u organizaciji Akademije umjetnosti Univerziteta u Banjoj Luci i Centra za vizuelnu umjetnost Banja Luka, koji je takmičarskog karaktera, poštovaoci pozorišne umjetnosti imaće priliku da pogledaju studentske predstave svih zemalja učesnica. Pored takmičarskog programa, u sklopu festivala održaće se i niz predavanja tokom kojih će studenti imati priliku da uče od svojih iskusnijih kolega, eminentnih profesionalaca iz oblasti pozorišne umjetnosti, diskutuju, razmjenjuju ideje, te steknu nova znanja o aktuelnim tokovima u savremenoj pozorišnoj praksi.

Pozivaju se sve zainteresovane akademije i fakulteti dramskih i srodnih umjetnosti iz regiona da se do 25. maja ove godine prijave na konkurs za učešće na trećem Pozorišnom akademskom festivalu tako što će popuniti obrazac za prijavu dostupan ovdje.

Troškove smještaja i ishrane učesnika snosi organizator festivala, dok troškove puta snose učesnici festivala.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/14057/PAF_FESTIVAL.jpg