Navigacija
Viber X logo

Drugi poziv za učešće u INDUSAC projektu

Univerzitet u Banjoj LuciOpštePozivi za prijavu projekata

Otvoren je drugi poziv studentima i istraživačima za učešće u INDUSAC projektu.

Ovo je prilika za studente i istraživače Univerziteta u Banjoj Luci da se aktivno uključe u kolaborativno istraživanje sa industrijskim partnerima kroz INDUSAC projekat, kako bi stekli praktična iskustva, te dali svoj doprinos najnovijim istraživanjima.

Cilj projekta je da podstakne razvoj digitalnih i industrijskih tehnologija usmjeren na etiku. Ova inicijativa nastoji da olakša kratkoročnu istraživačku saradnju, u trajanju od četiri do osam nedjelja, između akademske zajednice, studenata, istraživača i industrijskih kompanija, kako bi se odgovorilo na izazove iz stvarnog svijeta.

Potrebno je formirati timove za zajedničko kreiranje projekata i do 30. maja 2024. godine dostaviti motivaciono pismo. Motivaciono pismo treba da se dostavi u navedenom roku i smatra se zvanično predatim kada svi članovi tima potvrde svoje učešće i daju saglasnost sa odredbama i uslovima.

Ključne informacije za podnosioce prijava:

  • INDUSAC platforma podržava kratkoročne istraživačke saradnje između akademske zajednice i industrije.
  • Obezbijeđena je finansijska podrška studentima članovima timova.
  • Timovi za zajedničko kreiranje ohrabruju se da podnesu jedno, snažno motivaciono pismo.

Prijave su moguće na INDUSAC platformi, a sve dodatne informacije mogu se dobiti slanjem upita na adresu  elektronske pošte INDUSAC@IJS.SI

 

 

 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/14304/image0__3_.jpeg