Navigacija
Viber X logo

Međunarodna radionica u sklopu SMARTWATER projekta

Nauka i razvojUniverzitet u Banjoj LuciOpšte

Međunarodna radionica ,,Pametno upravljanje vodnim resursima u poljoprivredi” zakazana za 29. i 30. maj 2024. godine predstavlja završnu aktivnost u okviru SMARTWATER projekta.

Cilj ovog dvodnednevnog događaja koji se održava u Trebinju jeste predstavljanje i promocija projektnih dostignuća i drugih istraživačkih nalaza i iskustava iz BiH i partnerskih zemalja u periodu 2021—2024. godine, te saradnja i dobijanje povratnih informacija od svih zainteresovanih strana, to jest aktera projekta.

SMARTWATER je projekat Poljoprivrednog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci finansiran od strane Evropske komisije kroz program Hirozont Evropa 2020.

Partneri Poljoprivrednom fakultetu na ovom projektu su: Međunarodni centar za napredne mediteranske agronomske studije — Mediteranski agronomski institut, Bari, Italija; Državna agencija visokog Savjeta za naučna istraživanja, Saragosa, Španija; Univerzitet u Lisabonu, Poljoprivredni fakultet, Lisabon, Portugalija; SYSMAN projekti i servisi MSP, Rim, Italija i Poljoprivredno-prehrambeni fakultet Univerziteta u Sarajevu.

Inače, ovo je prvi koordinatorski projekat iz ovog programa koji je dodijeljen visokoškolskoj ustanovi u Republici Srpskoj.

Prilog:
Program rada

 

Slike

  • /uploads/attachment/vest/14354/smartwater-unibl.jpg