Navigacija
Viber X logo

Prorektor Kesić na zajedničkom sastanku sa ministarkom Đukić Dejanović

Opšte

Prorektor za ljudske i materijalne resurse Univerziteta u Banjoj Luci prof. dr Dalibor Kesić predstavljao je našu visokoškolsku ustanovu 7. juna 2024. godine na zajedničkom sastanku sa ministarkom prosvjete Republike Srbije prof. dr Slavicom Đukić Dejanović.

Sastanku održanom u Beogradu, povodom Sabora Republike Srpske i Srbije, prisustvovala je i v. d. pomoćnika ministra za visoko obrazovanje Republike Srpske dr Jelena Starčević.

Ministarka Đukić Dejanović je između ostalog naglasila da će ovaj sastanak doprinijeti produbljivanju međuuniverzitetske saradnje i saradnje visokoškolskih ustanova iz Republike Srbije i Republike Srpske. Kako je objavljeno na internetskoj stranici Ministarstva prosvete Srbije, Đukić Dejanović je istakla da je jedan od mogućih modaliteta produbljivanja saradnje formiranje asocijacije srodnih fakulteta.

Pored prorektora Kesića, sastanku u Nemanjinoj prisustvovali su rektori i predstavnici Univerziteta u Beogradu, Univerziteta umetnosti u Beogradu, Univerziteta u Novom Sadu, Univerziteta u Nišu, Univerziteta u Kragujevcu, Univerziteta u Prištini sa privremenim sjedištem u Kosovskoj Mitrovici, Univerziteta u Novom Pazaru, Kriminalističko-policijskog univerziteta, Univerziteta odbrane i Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Izvor fotografija: Ministarstvo prosvete Srbije

Slike

  • /uploads/attachment/vest/14411/prorektor-kesic-na-zajednickom-sastanku-sa-ministarkom-djukic-dejanovic-03.JPG
  • /uploads/attachment/vest/14411/prorektor-kesic-na-zajednickom-sastanku-sa-ministarkom-djukic-dejanovic-02.JPG
  • /uploads/attachment/vest/14411/prorektor-kesic-na-zajednickom-sastanku-sa-ministarkom-djukic-dejanovic-01.JPG
  • /uploads/attachment/vest/14411/prorektor-kesic-na-zajednickom-sastanku-sa-ministarkom-djukic-dejanovic-04.JPG