Navigacija
Viber X logo

Vebinar u okviru Programa mobilnosti za istraživače Zapadnog Balkana

Nauka i razvojUniverzitet u Banjoj LuciOpšte

U okviru međunarodnog projekta ,,Odgovori kroz politike” (POLICY ANSWERS) otvoren je poziv za prijave u Programu mobilnosti namijenjenom istraživačima sa Zapadnog Balkana, a u cilju upoznavanja sa ovim programom biće održan i vebinar.

Na poziv se do 26. juna mogu prijaviti doktorandi ili postdoktorandi koji su u posljednjih sedam godina odbranili doktorat i povezani su sa istraživačkom ili visokoškolskom institucijom u drugoj državi Zapadnog Balkana, a više informacija nalazi se ovdje.

Zainteresovani za ovaj program mogu se prijaviti na vebinar zakazan za 12. juni 2024. godine u 14 časova. Vebinar je odlična prilika kako bi zainteresovani dobili sve informacije o procesu prijave i kriterijumima izbora učesnika. Registracija za učešće na vebinaru nije obavezna, a više detalja može se  naći na linku.

Link za pristup vebinaru dostupan je ovdje.

Inače, POLICY ANSWERS je evropski projekat finansiran sredstvima iz programa Horizont Evropa kojim rukovodi Centar za društvene inovacije iz Beča, a jedan od učesnika na projektu je i Filozofski fakultet Univerziteta u Banjoj Luci.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/14408/Mobilnost_1.png