Navigacija
Viber X logo

Upis bez ponovnog polaganja prijemnog ispita

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Kandidati koji su uspješno položili prijemni ispit za upis u prvu godinu studija prvog ciklusa studija u akademskoj 2024/2025. godini na fakultetima / Akademiji umjetnosti Univerziteta u Banjoj Luci, a nisu ostvarili pravo upisa na odgovarajući studijski program, mogu se upisati na neki od srodnih studijskih  programa Univerziteta u Banjoj Luci na kojem su ostala upražnjena mjesta i to bez ponovnog polaganja prijemnog ispita.

Prema Zaključku Senata, fakulteti, odnosno Akademija umjetnosti Univerziteta u Banjoj Luci, dostaviće Rektoratu spisak studijskih programa i broj preostalih upražnjenih mjesta najkasnije do 10. jula 2024. godine, do 12 časova.

Potom će Univerzitet u Banjoj Luci do 12. jula na svojoj internetskoj stranici, kao i na internetskim stranicama fakulteta/Akademije, objaviti podatke o upražnjenim mjestima.

Studentske službe će kandidatima izdati potvrdu o položenom prijemnom ispitu, a koju kandidati do 17. jula zajedno sa konkursnom dokumentacijom mogu predati na studijski program na kojem je ostalo slobodnog mjesta za upis.

Upis kandidata će biti završen do 19. jula ove godine.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/14500/0_DSC03550.jpg