Navigacija
Viber X logo

Informacija sa elektronske sjednice Proširenog kolegijuma

Sjednice Prošireni kolegijumUniverzitet u Banjoj Luci

Na elektronskoj sjednici Proširenog kolegijuma održanoj preko Hangouts Meet, 28. aprila 2020. godine donesen je Zaključak u vezi sa školarinama za akademsku 2020/2021. godinu.

Tokom ove sjednice, donesen je Zaključak u vezi sa pripremnom nastavom za polaganje prijemnih ispita za upis u prvu godinu prvog ciklusa studija na Univerzitetu u Banjoj Luci, a razgovaralo se o mogućnosti odbrane završnih radova korišćenjem odgovarajućih e-platformi. Kolegijum je donio i Zaključak u vezi sa izradom listi odgovornih nastavnika i saradnika za sljedeću akademsku godinu.

Članovima kolegijuma je prezentovan i Izvještaj o izvršenim provjerama završnih radova drugog i trećeg ciklusa studija, kao i Informacija o isplati honorara gostujućim nastavnicima i nastavnicima u dopunskom radnom odnosu za mart mjesec 2020. godine;

Bilo je riječi i o Prijedlogu Zakona o visokom obrazovanju Republike Srpske, a kolegijum je informisan i o Uredbi predsjednika Republike Srpske o rokovima i postupanju u upravnim postupcima i drugim postupcima uređenim posebnim materijalnim propisima. 

Prošireni kolegijum Univerziteta u Banjoj Luci je usvojio i Zaključak kojim se preostali godišnji odmor iz 2019. godine smatra iskorišćenim.

Predstavljeni su i dosadašnji rezultati kampanje za upis nove generacije studenta koju provodi Univerzitet, a date su i informacije o izradi monografije povodom 45 godina Univerziteta u Banjoj Luci.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/9987/unibl_logo_novi.png