Navigacija
Viber X logo

Održan sastanak sa predstavnicima SMARTWATER projekta

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Sastanak predstavnika Univerziteta u Banjoj Luci i učesnika SMARTWATER projekta održan je u Rektoratu 14. decembra 2022. godine.

Prorektorka Univerziteta u Banjoj Luci prof. dr Milica  Balaban zahvalila je prof. dr Mihajlu Markoviću na aktivnostima koje su rezultovale prvim koordinatorskim Horizont 2020. projektom na Univerzitetu u Banjoj Luci i pozdravila nastavak saradnje između učesnika projekta i nakon završetka njegove realizacije.

Prorektor za međunarodnu saradnju Univerziteta u Napulju prof. dr Gvido di Urso kaže da postoji i mogućnost osnaživanja međusobnih veza u cilju jačanja buduće saradnje partnerskih institucija. 

Prof. dr Mladen Todorović sa Međunarodnog poljoprivrednog instituta u Bariju izrazio je nadu da će se nastaviti saradnje ne samo u oblasti poljoprivrede, nego i zaštite životne sredine, klimatskih promjena i drugih oblasti.

Ovom sastanku u Rektoratu Univerziteta u Banjoj Luci prisustvovali su i prof. dr Mladen Todorović, prof. dr Željko Vaško, prof. dr Sabija Čadro, Vilk Amleida, dr Nataša Čereković, mr Dragana Radulović i Milan Šipka, MA.

U nastavku svojih aktivnosti učesnici SMARTWATER projekta posjetili su  Poljoprivredni fakultet Univerziteta u Banjoj Luci. Takođe, u planu je da učesnici ovog projekta održe i radni sastanak u Tesliću.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/12919/IMG_3956.jpg
  • /uploads/attachment/vest/12919/IMG_3963.jpg