Navigacija
Viber X logo

Panel-diskusija ,,Sport bez granica: rušenje stereotipa”

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Panel-diskusija ,,Sport bez granica: rušenje stereotipa”, koja predstavlja prvu aktivnost projekta ,,Osiguranje sportskog obrazovanja kroz inovativne i inkluzivne planove za rodnu ravnopravnost” (SUPPORTER), održana je 22. maja 2024. godine na Fakultetu fizičkog vaspitanja i sporta Univerziteta u Banjoj Luci.

Panelisti događaja kojim je moderirala redovna profesorka Filozofskog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci dr Ivana Zečević bili su srpska košarkašica Jadranka Trkulja, fudbalerka Marija Aleksić i trener gimnastike Saša Kovačević.

Događaju je prisustvovalo više od 80 učesnika, kako nastavnog osoblja i studenata Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta tako i nastavnika i saradnika sa drugih članica Univerziteta, ali i predstavnika sportskih organizacija, Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske, škola i drugih institucija.

Projekat ,,Osiguranje sportskog obrazovanja kroz inovativne i inkluzivne planove za rodnu ravnopravnost’’ finansiran je sredstvima iz programa Horizon Evrope.

Slike

  • /uploads/attachment/vest/14347/glavna_slika_panel-diskusija.JPG
  • /uploads/attachment/vest/14347/panel-diskusija__3_.JPG
  • /uploads/attachment/vest/14347/panel-diskusija__4_.JPG