Navigacija
Viber X logo

Preliminarna rang-lista kandidata kojima se dodjeljuju HUAWEI stipendije

Univerzitet u Banjoj LuciOpšte

Komisija za dodjelu HUAWEI stipendija studentima Univerziteta u Banjoj Luci za školsku 2017/2018. godinu   u sastavu: prof. dr Strain Posavljak (predsjednik Komisije), doc. dr  Bojana Grujić (član) i Miloš Kovačević (član), provela je proceduru izbora stipendista i na sastanku održanom 8.6. 2017. godine utvrdila preliminarnu rang-listu kandidata kojima se dodjeljuje stipendija. 

U skladu sa odredbama Pravilnika za dodjelu HUAWEI stipendija, tri stipendije se dodjeljuju studentima sljedećih fakulteta: Arhitektonsko-građevinsko-geodetski fakultet, Elektrotehnički fakultet, Mašinski fakultet, Rudarski fakultet, Tehnološki fakultet, Medicinski fakultet, Prirodno-matematički fakultet i Šumarski fakultet, a dobili su ih:

1.    Alen Knežević, Medicinski fakultet (prosječna ocjena: 9,15)
2.    Dejana Savić,  Prirodno-matematički fakultet (prosječna ocjena: 8,85)
3.    Jovana Janjić,  Arhitektonsko-građevinsko-geodetski fakultet (prosječna ocjena: 8,63)

Dvije stipendije se dodjeljuju studentima sljedećih fakulteta: Akademija umjetnosti, Ekonomski fakultet, Pravni fakultet, Poljoprivredni fakultet, Fakultet političkih nauka, Fakultet fizičkog vaspitanja i sporta, Filozofski fakultet i Filološki fakultet), i dobili su ih studenti:  

1.    Lana Šaula, Filološki fakultet (prosječna ocjena: 9,88)
2.    Gorica Rajić, Akademija Umjetnosti (prosječna ocjena: 9,49)

Rok za žalbu na utvrđenu preliminarnu rang-listu je osam dana od dana objavljivanja.

Prilog

Slike

  • /uploads/attachment/vest/6650/thumb_huawei-logo.jpg